4 kenmerkende ontwikkelingen in de (sport)marketing

Drie dagen lang volgt SportNEXT intensief de MarTech Conference in San Francisco. Via een regelmatige video update kunnen alle volgers van Sportnext op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het marketingvak. Vandaag videoblog nummer twee vanaf de conferentie. 

De integratie tussen de marketingwereld en softwarewereld gaat verder. Dat is grote drijver van de snelle ontwikkelingen in de marketing industrie. Vier centrale thema’s komen bij alle sprekers steeds weer terug als ze kijken naar de huidige stand van zaken. Dat zijn de woorden: kans, snelheid, finance en wendbaarheid. Ze zijn kenmerkend voor de huidige ontwikkeling van het marketingvak. Peter Sprenger schetst in dit videoblog waarom juist deze termen zoveel aandacht krijgen en wat ze betekenen voor de ‘future of marketing’.

 
Video MarTech Conference: 4 kenmerkende ontwikkelingen in de (...

Drie dagen lang volgt SportNEXT intensief de MarTech Conference in San Francisco. Via een regelmatige video update kunnen alle volgers van Sportnext op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het marketingvak. Vandaag videoblog nummer twee vanaf de conferentie. Centraal staan 4 thema's die bij alle sprekers terugkomen: kans, snelheid, finance en wendbaarheid. Lees hier meer: http://www.sportnext.nl/berichten/video_martech_conference_4_kenmerkende_ontwikkelingen_in_de_sportmarketing

Geplaatst door SPORTNEXT op dinsdag 22 maart 2016

Bovenstaande video wordt niet goed weergegeven? Klik dan hier.

ZIE OOK: Marketing steeds meer een technologievak