‘Marketing steeds meer een technologievak’

Drie dagen lang zullen er video-updates van de MarTech conferentie in San Francisco - 's werelds meest toonaangevende congres op het gebied van marketing & technologie - op SportNEXT verschijnen. Zo houden we onze volgers op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het marketingvak. De updates zullen ingaan op de nieuwste ontwikkelingen en daarbij zal de factor sport zeker niet uit het oog worden verloren. Ook in de sport gaat het immers om vernieuwingen op het terrein van datagebruik, nieuwe contentplatforms om sport te consumeren en het versterken van binding met de fans via digitale media. 

Nee, San Francisco is geen typische sportconferentie zoals het IEG Sponsorship Congrs in Chicago (volgende maand de nieuwe editie). Maar daarom is het niet minder relevant voor iedereen die binnen een organisatie verantwoordelijk is voor marketing, content platforms en het versterken van relaties met klanten. En deze laatste groep mogen we in sporttermen ook gerust fans noemen.

Hieronder is de eerste video-update van Peter Sprenger vanuit San Francisco te bekijken. De komende drie dagen zullen er meerdere video's verschijnen op het Facebook-kanaal van SportNEXT en hier op de website als blog. Mocht je nog vragen hebben over bepaalde onderwerpen, stel ze dan in de reacties hieronder. Wij zullen er voor zorgen dat de vragen bij Peter terecht komen, zodat er eventueel antwoord op kan gegeven worden in de video's en/of via een reactie onder de blog.

 
MarTech Conference: Marketing steeds meer een technologievak

De komende drie dagen zullen er video-updates van de MarTech conferentie in San Francisco ('s werelds meest toonaangevende congres op het gebied van marketing & technologie) op de SportNEXT-website en Facebook-kanaal gedeeld worden. Hieronder vind je de eerste video-update van Peter Sprenger, terwijl je (meer) achtergrondinformatie op de website vindt: http://www.sportnext.nl/berichten/video_martech_conference_marketing_steeds_meer_een_technologievak Heb je vragen? Deel het in de comments!

Geplaatst door SPORTNEXT op maandag 21 maart 2016

Lukt het niet om de video hierboven af te spelen? Klik dan hier.