Unieke blik achter de schermen bij KNVB Campus tijdens Sport&Business Roadtrip

Zin om de dag energiek te beginnen? Om sportkennis en netwerken te combineren met goed gezelschap en een vitaal ontbijt? Kom dan op dinsdag 11 april naar de Sport&Business Roadtrip in Zeist, georganiseerd door sport&zaken en Arko Sports Media.

Thema 11 april: Gezond ondernemen begint met vitale medewerkers!

Na de eerste succesvolle editie bij Decathlon in Arnhem, vervolgen we de roadtrip naar de KNVB Campus in Zeist. Het gerenoveerde kloppend voetbalhart of 'de middenstip' van Nederland heeft eind vorig jaar haar deuren geopend. Voor clubs en het bedrijfsleven is een bezoek aan de KNVB Campus leuk en leerzaam tegelijk. Het is een uitstekende locatie voor vergaderingen, maar biedt ook tal van mogelijkheden voor trainingen en ontspanning. Kennis en inspiratie in een topsportomgeving!

Het inhoudelijk programma gaat over gezond ondernemen dat begint bij vitale medewerkers! Bewezen is dat een gezonde medewerker positiever en socialer is. Collega’s werken beter samen, wat ook weer een positief effect heeft op de productiviteit en de kwaliteit van het werk. Bovenal zorgt vitaliteit voor een aantrekkelijk organisatie met een goed imago. Alle reden om vandaag nog (verder) aan de slag te gaan met vitaliteit op de werkvloer. Maar wat is vitaliteit op de werkvloer? En wat kun je als organisatie doen om de vitaliteit van je medewerkers te verhogen? Welke kansen en uitdagingen zijn er? En een belangrijke vraag voor veel organisaties, waar te beginnen?

Charly Green is gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van het vergroten van vitaliteit op de werkvloer. Zij weten als geen ander wat de waarde is van een vitale werkvloer. Sonja van Hamersveld geeft je inzicht en tips voor de next step naar een vitale organisatie.

Vanuit de praktijk vertelt Rik-Jan Modderkolk, international health manager bij Pon, wat zij doen als organisatie om hun medewerkers te stimuleren gezonder te eten en genoeg te bewegen. Wat is de motivatie? Welke tips en adviezen geven zij hun medewerkers mee om ook thuis gezonder te leven? En merken zij ook verschil in resultaten na de invoering van hun acties?

Hoe de KNVB vitaliteit op de werkvloer heeft verhoogd door in te zetten op de juiste wending hoor je van Naomi Brinkmans, sportdiëtist bij PSV en de KNVB. Zij presenteert de resultaten van haar onderzoek naar voedingsinname van profvoetballers en hoe zij de vertaalslag heeft gemaakt naar het eten op de campus.

Na het ontbijt en het inhoudelijke programma kun je deelnemen aan een uitgebreide rondleiding over de nieuwe KNVB Campus en is er uiteraard voldoende gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken en informatie uit te wisselen. Aansluitend aan de rondleiding heb je nog de mogelijkheid om het Nederlands elftal mannen 018 live in actie te zien tijdens hun ochtendtraining.

Sport&Business Roadtrip

Met de Sport&Business Roadtrip nemen we je mee ergens in het land bij een inspirerende sport- of businessorganisatie, krijg je een exclusieve blik achter de schermen, geniet je van een voedzaam ontbijt en absorbeer je kennis op sport- en businessgebied (altijd rond een actueel thema). Daarna is het vrij spel en kun je de dag inspirerend beginnen of nog even napraten met andere roadtrippers.

KNVB Campus

Tijdens de Sport&Business Roadtrip krijg je een unieke blik achter de schermen van de KNVB Campus! De gloednieuwe KNVB Campus is dé plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid, scheidsrechters werken aan de arbitrage en waar de voetballers van ons land kunnen revalideren. Maar de KNVB Campus is meer dan het hart van het Nederlandse voetbal! Het is ook een plek waar het bedrijfsleven in een inspirerende topsportomgeving kan vergaderen, waar je aan teambuilding kunt doen, waar je clinics kunt volgen en waar je kunt eten, drinken en overnachten. De KNVB Campus is de ultieme plek voor de teams van morgen!

Deelnemers

De Sport&Business Roadtrip is gericht op HR-managers, beleidsmedewerkers, bedrijfsartsen, vitaliteitsmanagers, sportbonden, trainers, coaches, sporters, onderzoekers, bewegingswetenschappers, sportzorgprofessionals en andere belangstellenden.

De kosten voor de Sport&Business Roadtrip bedragen € 29,95 per persoon, inclusief ontbijt en exclusief btw. Op de website van Arko Sports Media kun je je inschrijven.


Headerfoto: Twitter @sportstrategie