De connected generatie

Twitter, LinkedIn, Whatsapp, Snapchat. De huidige generatie is met afstand de meest connected groep mensen die er rondloopt. Deze nieuwe media openen deuren die voorheen gesloten bleven, je kunt via openbare profielen ineens in gesprek komen met een scala aan mensen die eerder onbereikbaar waren.

Ondanks deze connectiviteit blijft het meest inspirerende om in het echte leven vrienden, mensen maar ook zeker vakgenoten te ontmoeten. Elkaar de hand te schudden en te sparren over ontwikkelingen, resultaten en de toekomst. Face to face creëer je een klik, voelt de interactie echt en bouw je een band op.

De Young Professionals van Jong Oranje hebben dat uitstekend begrepen. Met een sterk online profiel, maar zeker ook meerdere evenementen gedurende het jaar faciliteren ze interessante ontmoetingen. En het hoogtepunt vindt plaats tegen het einde van het jaar. Het moment wanneer alle directeuren, managers en andere hooggeplaatste functionarissen omkomen van de gala’s, congressen en prijsuitreikingen organiseert Jong Oranje een fris tegengeluid. Voor het derde jaar op rij is hier het Sneakergala!

Na edities op Papendal en in het Frans Otten Stadion is de locatie voor de derde editie SX Eindhoven. Met wederom een volledig vernieuwde invulling gericht op interactie en inspiratie. Het programma bestaat uit twee rondes met inspiratiesessies door onder meer Jan Paul de Beer, Marit van Luttervelt en Guido Davio. Allen succesvol in innovatie, disruptie, personal branding en uiteraard sport. Tijdens deze sessies is er een hapje eten verzorgd en als kick-off voor het feestje een succesvolle spreker waar het gaat om het leggen en bouwen van relaties.

Misschien was de vorige generatie zo gek nog niet, waar het gaat om ontmoetingen regisseren en flink te netwerken. Dus laten we het digitale met het analoge verenigen en als Young Professionals samenkomen om onze blikken op de toekomst te richten. Vanuit de volgende organisaties zijn reeds mensen aanwezig: NOC*NSF, Triple Double sportmarketing, Decathlon, ABN AMRO, Opvallers, KNZB, NGF, KNZB, Sport&Zaken, Nevobo en SportsScoutz. Het gaat immers om je eigen carrière, waar het Sneakergala een versneller voor kan zijn!

Voor meer informatie en kaarten: www.sneakergala.nl.