Ocean Outdoor mediapartner van de European Para Championships

Ocean Outdoor Nederland wordt mediapartner van de European Para Championships. Ocean Outdoor, marktleider in (Digital) Out-of-Home (DOOH), zal met behulp van hun digitale schermen een breed en divers publiek kennis laten maken met parasporten. Dit partnerschap biedt een unieke kans om de European Para Championships te delen met een groot publiek in en rondom Rotterdam.

Ocean Outdoor Nederland is bekend vanwege haar landelijke netwerk van meer dan 191 locaties en 348 schermen, die dagelijks meer dan 20 miljoen mensen bereiken langs snelwegen, in het openbaar vervoer, in winkelcentra en stadscentra. Met kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel investeert Ocean Outdoor Nederland voortdurend in de nieuwste DOOH-technologie en onderzoeksmogelijkheden ten behoeve van adverteerders, mediabureaus en concessiegevers.

Samen een ultieme sportbeleving creëren

Xavier Tilman, CEO Ocean Outdoor Nederland, geeft aan: "Ocean is een groot sportliefhebber en is verheugd om bij te dragen aan de grootsheid van dit fantastische evenement met onze schermen. Samen creëren we een ultieme sportbeleving in en om Rotterdam. We wensen de sporters veel succes op dit fantastische podium!"

Finales live gestreamd op schermen in de stad

Jeroen Straathof, toernooidirecteur van de European Para Championships: "We zijn erg blij met dit partnership, omdat het ons de kans biedt om de parasporten aan een groot en divers publiek te kunnen tonen. Dankzij de digitale schermen langs grote Nederlandse snelwegen en in de binnenstad van Rotterdam en omgeving kunnen we geanimeerde aankondigingen van het evenement en korte video's laten zien. Daarnaast zullen we minimaal twee sportfinales livestreamen op grote schermen in het hart van de stad. Op deze manier brengen we de parasport niet alleen naar Ahoy of de city center-courts, maar ook naar mensen tijdens het shoppen, sightseeing of op weg naar het werk. Dit is baanbrekend voor de parasport en een prachtige manier om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met de European Para Championships."

De European Para Championships is een uniek evenement waarbij tien verschillende parasporten worden gebundeld. In het Para cycling, Para archery, Para badminton, Wheelchair tennis, Boccia, Goalball, Wheelchair basketball, Para judo, Shooting para sport en Para taekwondo wordt gestreden om het Europees kampioenschap. Het multisport evenement biedt niet alleen de kans aan atleten om te strijden om de gouden medailles, maar ook om kwalificatiepunten of directe kwalificatie voor de Paralympische Spelen 2024 in Parijs te verkrijgen.

Op de foto: Albert-Jan Smid, Director Partnerships EPC (links) & Xavier Tilman, CEO Ocean Outdoor Netherlands (rechts).