Christian Voigt (IOC) keynote speaker op SponsorLive

Christian Voigt, Vice President of Marketing Development van het Internationaal Olympisch Comité, komt op 28 maart 2019 als keynote speaker naar SponsorLive, de officiële top van de European Sponsorship Association in Docks Dome in Brussel.

Christian Voigt is verantwoordelijk voor het globale sponsorshipprogramma van het IOC, het zogenaamde TOP-programma. Als keynote speaker op SponsorLive zal Voigt de deelnemers een unieke inkijk verschaffen in de globale sponsorshipstrategie van het IOC en zijn visie delen omtrent de huidige en aankomende sponsorshiptrends.

'Mijlpaal in sponsoringwereld'

Christian Voigt: "Ik ben verheugd op SponsorLive het globale sponsorshipprogramma van het IOC te mogen komen toelichten en mijn licht te mogen laten schijnen over sponsorshiptrends, zoals de impact van digitale en nieuwe technologieën. Ik ben ervan overtuigd dat met de komst van experts en sprekers uit heel Europa SponsorLive een mijlpaal zal worden in de sponsoringwereld."

Christian Voigt zal lang niet de enige topspreker zijn op SponsorLive. Meer namen zullen binnenkort bekendgemaakt worden.

Voor meer info en om het volledige programma te ontdekken, bezoek de website www.sponsorlive.be.