Sponsorreport Jaarcongres: New kids on the block

Na ruim twee jaar corona lijkt de hele maatschappij het afgelopen jaar in een enorme stroomversnelling te zijn gekomen. Wat betekent dat voor sponsoring? Wie zijn de nieuwe spelers op de sponsormarkt? Welke branches en bedrijven worden de grote financiers van de toekomst? Op maandag 16 januari staat alles bij het Sponsorreport Jaarcongres in het teken van de New kids on the block!

Bij het Sponsorreport Jaarcongres proberen we jou en vele andere sponsorprofessionals uit Nederland dus antwoord te geven op allerlei vragen over de toekomst van sportsponsoring. Hoe gaat de klimaat- en energiecrisis de economie en het sponsorlandschap bepalen? Welke sporten gaan de sportwereld veranderen? Welke culturele organisaties laten zich als innovators zien? Wat is het effect van de oorlog in Oekraïne op de sponsorbudgetten van bedrijven? Welke bedrijven worden de gamechangers van onze toekomst? Sprekers zijn onder andere John van Lottum over padel en DHL Parcel over het partnership met de Nederlandse nationale vrouwenteams bij voetbal, hockey, handbal en volleybal.

Inschrijven

Het Sponsorreport Jaarcongres is bedoeld voor iedereen in Nederland en Vlaanderen die werkzaam is of geïnteresseerd is in sport- en cultuursponsoring, zoals bijvoorbeeld sponsor- of cultuurmanagers bij commerciële organisaties, sportbonden, sportverenigingen, culturele instellingen, maatschappelijke organisaties en niet-gouvernementele organisaties.

Kosten voor deelname aan het jaarcongres bedragen voor abonnees op Sponsorreport met vroegboekkorting tot 25 december 2022 € 445,-. Geen abonnee? Dan kost deelname € 545,-. Vanaf 25 december kosten tickets € 495,- (abonnees) en € 595,- (niet-abonnees). Dit is inclusief een half jaar abonnement op Sponsorreport.

Schrijf nu in!

Als VIP naar de Vrienden van Amstel

Als deelnemer aan het Sponsorreport Jaarcongres kun je ook als VIP de show van de Vrienden van Amstel, Live bijwonen die op 16 januari ’s avonds in Ahoy is. Met dank aan Amstel is er een beperkt aantal VIP-tickets verkrijgbaar voor deze inmiddels uitverkochte show. Het Vrienden van Amstel, Live VIP Ticket is eenvoudig via het inschrijfformulier bij te boeken voor een bedrag van € 200,- (reguliere prijs € 295,- ex btw).

Het VIP-ticket omvat:

  • hapje en drankje vooraf aan de show
  • presentatie over de achtergronden van de sponsoring door Amstel
  • drankjes tijdens de show
  • Versnelde toegang tot Ahoy Arena via een speciale entree
  • de beste plekken vanaf het VIP-terras