Sponsorreport Jaarcongres: Sponsoring post-corona

Sponsorreport organiseert op dinsdag 23 november zijn Jaarcongres. Dit jaar weer fysiek bij elkaar in Rotterdam Ahoy. Het thema is sponsoring post-corona. Sprekers zijn onder meer Dennis Karpes, oprichter van JustDiggit, Marijn Luchtman, Global Head of Sponsorships and Commercial Brand Partnerships JustEatTakeaway.com, Gerben van Walt Meijer, Hoofd Marketing Samsung Benelux en Jolanda Jansen, algemeen directeur van Ahoy.

Naast sponsoring in het tijdperk na corona komen op het evenement ook belangrijke thema's zoals duurzaamheid en klimaat komen aan de orde.

Hoe ziet sponsoring er uit na corona? Wat hebben we als sector geleerd van de afgelopen periode? Wat waren de succesvolle activaties? Wat nemen we mee post-corona? En wat zijn de thema's die sponsoring de komende tijd gaan bepalen? Hoe gaan we daar invulling aan geven? Op het Sponsorreport Jaarcongres wordt teruggeblikt, maar vooral vooruit gekeken.

Op dinsdag 23 november 2021 gaan we weer voor het eerst live, met de hele branche. Het Sponsorreport Jaarcongres is dan ook dé kans om iedereen weer echt te spreken. En waar kan dat beter dan in Ahoy, dat dit jaar 50 jaar bestaat, maar helemaal klaar is voor de volgende 50 jaar!

Inschrijven

Kosten voor deelname aan het jaarcongres bedragen voor abonnees op Sponsorreport € 395,-. Geen abonnee? Dan kost deelname € 495,-. Dit is inclusief half jaar abonnement op Sponsorreport.

Indien je voor vrijdag 8 oktober inschrijft krijg je een interessante korting van € 50,- op bovenstaande deelnameprijs. Wacht dus niet te lang en schrijf nu in via onderstaande button.