Studiereis Sponsorreport IEG Chicago: innovatie en inspiratie in sponsoring

Ook in 2020 organiseert Sponsorreport weer een studiereis naar het grootste sponsorcongres ter wereld in Chicago: IEGWorld. Het gerenommeerde congres biedt opnieuw een indrukwekkend en omvangrijk programma met de nadruk op een groot aantal inspirerende keynotes.

In 2020 heeft het IEG-congres als leidende thema's 'Engage, Transform, Innovate'. De studiereis wordt georganiseerd van 25 april tot en met 30 april. Het congres vindt in 2020 in het nieuwe en bijzondere Marriott Hotel plaats, dat gelegen is in downtown Chicago aan de 'Magnificent Mile'.

IEG werkt hard aan de invulling van het congresprogramma, met opnieuw de nadruk op een groot aantal inspirerende keynotes. De eerste spreker, Beatriz Perez, SVP & Chief Communications, Public Affairs, Sustainibility and Marketing Assets Officer van Coca-Cola, is onlangs als keynote bevestigd. Zij zal spreken over de iconische partnerships van het merk. Daarnaast zijn er sprekers van o.a. Twitter, Adidas, FC Barcelona, Bose en Twitch. Bekijk de up-to-date sprekerslijst van IEG World 2020.

Inschrijven

Tot 1 januari 2020 is er een vroegboekkorting, dus wees er op tijd bij. Inschrijven voor de reis kan hier.

Net als voorgaande jaren zullen we op SPORTNEXT ook weer verslag doen van het congres. Bekijk hieronder het video-verslag van de IEG-reis 2019.