Studiereis Sponsorreport naar Seattle voor Sponsorship Mastery Summit

Seattle is een van de belangrijkste sportsteden in de Verenigde Staten. De stad aan de westkust heeft onder meer een NFL-team, MLB-team, NHL-team én MLS-team. Seattle is dus de ideale plek voor de studiereis van Sponsorreport in september, waarbij het bezoek aan het Sponsorship Mastery Summit centraal staat.

De Sponsorship Mastery Summit is kleiner en exclusiever van opzet dan de eerdere IEG-congressen. De bedoeling is dat er daardoor veel interactie plaatsvindt tussen de deelnemers. De summit heeft dan ook veel workshops en deelsessies.

Inmiddels aangekondigde keynotes zijn er van:

  • Mike McCann, VP Global Sponsorship Manager Amazon
  • Jeff Webster VP Global Partnerships Seattle Kraken
  • Angelina Lawton, Founder Sportsdigital
  • Scott McNearny, Global Partnerships SXSW
  • Sarah Smith Pancheri, COO Partnerships Milwaukee World Festival

Sponsorreport organiseert naast het congres ook aanvullende sessies en bezoek aan sport- en/of culturele organisaties in Seattle. Zo is de Climate Pledge Arena naar eigen zeggen het meest duurzame en klimaatvriendelijke stadion ter wereld.

Datum & locatie

De studiereis vindt plaats van dinsdag 27 september tot en met zondag 2 oktober 2022. Locatie voor congres en verblijf is het luxueuze Fairmont Olympic Hotel Seattle.

Via onderstaande button kun je je meteen inschrijven voor de studiereis van Sponsorreport! Tot en met 31 mei geldt er nog een Early Bird tarief.