Vitesse haalt concept van 'Beat the Freeze' naar Nederland

In de Verenigde Staten is 'Beat The Freeze' een fenomeen. Het concept is simpel: het is een race op het honkbalveld van de Atlanta Braves tussen een fan en een goed getrainde atleet, genaamd 'The Freeze'. Nu haalt Vitesse, in samenwerking met hoofdsponsor Droomparken, de activatie naar Nederland.

Vitesse en Droomparken hebben samen de Gongrun ontwikkeld, een nieuwe, spraakmakende rustactiviteit. Komende zondag, tijdens de wedstrijd van Vitesse tegen Heracles Almelo, wordt de Gongrun gelanceerd. De run is een virtuele variant op het Amerikaanse 'Beat The Freeze’. Tijdens de Gongrun rent een Vitesse-supporter tegen een virtuele Hilary Gong, een van de snelste spelers binnen de Arnhemse selectie.

ZIE OOK: 'Beat the Freeze' verovert Amerikaanse sport(marketing)wereld

Hoofdprijs

Per wedstrijd wordt een Vitesse-seizoenkaarthouder uitgedaagd om 90 meter te rennen langs de LED-boarding aan de oostzijde. Als ‘Hilary Gong’ verslagen wordt dan krijgt de supporter een gratis diner voor twee personen. De snelste deelnemer van het seizoen gaat naar huis met de hoofdprijs: twee weken gratis vakantie op een Droompark naar keuze.

Supporters die de uitdaging aan willen gaan kunnen zich aanmelden via de website: www.vitesse.nl/gongrun.