Hotel biedt gratis hardloopkleding uit een automaat in ruil voor een tweet

Het Amerikaanse Westin Hotels & Resorts positioneert zich als een gezonde hotelketen met ruime slaapkamers voor rek- en strekoefeningen, eigen sportscholen voor workouts en een automaat die hardloopkleding aanbiedt in ruil voor een tweet.

Wie Twittert "I want to run with @Westin" samen met de maat, het geslacht en een unieke code ontvangt een gloednieuwe set met hardloopkleding. In het pakket zitten nieuwe sokken, schoenen, shirt en een broek helemaal gratis. De automaat werd voorafgaand aan de jaarlijkse hardloopdag (4 juni) in de lobby neergezet met in totaal 75 sets aan hardloopkleding.

De automaat is een nieuw hoofdstuk in de samenwerking tussen Westin en New Balance. Eerder deelde het sportmerk aan gasten al gratis kleding uit en het doel is om meer mensen te laten sporten. Zo positioneert Westin zich als een gezonde hotelketen en bezoekers delen het op Twitter.

"We steken graag veel tijd en energie in het aanbieden van een gezonde levensstijl. We willen dat mensen ons [Westin] zien als een plaats waar je gezond blijft terwijl je onderweg bent" aldus Christopher Heuisler met de functie omschrijving 'running conciërge'. Zijn doel is om gasten te begeleiden in de gezonde leefstijl. De hotelketen biedt gasten bijvoorbeeld een persoonlijk trainingsschema en organiseert eigen hardloopevenementen. "Ik loop voorop en ben soort hardloopcoach gedurende hun verblijf."

Bron: Digiday