In de BV Sport: Tom van Kuyk over de rol van banken als sponsor in de sport

Banken spelen al jarenlang een grote rol als sponsors in de sportwereld. Frank van den Wall Bake en Rick Winkelman gingen in de BV Sport in gesprek met Tom van Kuyk, sponsormanager van de Rabobank, over de nieuwe strategie van de bank.

In het nieuwe sponsorbeleid van de Rabobank staat de vereniging centraal. De bank heeft partnerships afgesloten met Kunstbende en Lowlands op cultuurgebied en met NOC*NSF, TeamNL en de hockeybond op sportgebied. In de BV Sport legt Tom van Kuyk aan Frank van den Wall Bake en Rick Winkleman uit hoe die nieuwe strategie er precies uitziet.

In de uitzending kwam ook de Volvo Ocean Race nog ter sprake. Vorige week werd een aantal nieuwe initiatieven gelanceerd dat de race de komende tien jaar attractief moet houden. SPORTNEXT ging in gesprek met Frank en Rick over de voorgenomen veranderingen.

ZIE OOK#Thefuture van de Volvo Ocean Race: inzetten op digitale storytelling

In de BV Sport nemen sportmarketinggoeroe Frank van den Wall Bake en Rick Winkelman de luisteraar mee in de wereld van de geldstromen in de sport. Met studiogasten, telefonische interviews, achtergronden en mooie anekdotes uit het heden en verleden.

De BV Sport is er iedere woensdag van 15.00 tot 16.00 uur. Elke uitzending levert SPORTNEXT een bijdrage aan het programma.

Luister de uitzending hieronder terug.