Nieuwe Eredivisiebal: 'Dream to be a Star'

De Eredivisie en Derbystar hebben de officiële Eredivisiebal voor het seizoen 2024/'25 onthuld. Het thema is ‘Dream to be a Star’. In het voetbal is namelijk niets onmogelijk voor degenen die durven te geloven en die streven naar het onbereikbare. Het nieuwe ontwerp onderstreept de kracht van zulke dromen.

Voetbaldromen

In het hart van iedere voetballer, op elk niveau, schuilt een droom. Een ontembaar verlangen om te schitteren op het veld, het publiek in vervoering te brengen en de wereld te veroveren. Maar voetbaldromen gaan verder dan het winnen van prijzen of vergaren van roem. Het gaat om geloof in jezelf, samenwerken, groeien en doorzetten. Zij die durven te dromen volgen de bal, het symbool van grenzeloze ambitie en mogelijkheden.

Met ‘Dream to be a Star’ omarmen de Eredivisie en Derbystar de kracht van dromen en inspireren ze elke speler en fan om hun eigen ster te worden. Op vrijdag 9 augustus wordt er tijdens de eerste Eredivisiewedstrijd van seizoen 2024/'25 officieel voor het eerst met de nieuwe bal gespeeld.