SX organiseert tweede editie van de SX Stimuleringsprijs

SX organiseert op donderdag 3 oktober de tweede editie van de SX Stimuleringsprijs. Ambitieuze ondernemers die actief zijn op het kruispunt van sport, marketing en media krijgen de kans om zichzelf te presenteren en mee te dingen om de hoofdprijs: een werkplek in SX voor een jaar en €5.000,- mediabudget uit te geven bij Arko Sports Media.

De SX Stimuleringsprijs is een winactie voor ondernemers in de sport die een plek willen bemachtigen in SX. Middels een pitch van het bedrijf & businessplan bepaalt een jury, bestaande uit bewoners van SX Open wie de meest talentvolle sportondernemer is onder alle aanmelders. De winnaar wordt opgenomen in het SX Open-netwerk; een collectief ondernemers dat gevestigd zit op de 4de verdieping van SX en gebruik maakt van flexwerkplekken en begeleiding van Triple Double sportmarketing.

Bas van den Heuvel, eigenaar van Il Magistrale Cycing Coffee en winnaar van de SX Stimuleringsprijs 2018: “De prijs houdt in dat we voor één jaar gratis werkruimte hebben in het kantoorgebouw van SX. Dat heeft al direct deuren geopend voor ons, bijvoorbeeld naar het team Jumbo-Visma. Die kruisbestuiving is voor ons heel belangrijk. We hadden links en rechts al wel wat connecties, maar dat is nu veel meer geworden. De stimuleringsprijs voegt voor ons dus echt heel veel toe.”

Aanmelden

Alle deelnemers worden uitgenodigd voor een avondvullend programma waarin ondernemen in de sport centraal staat. De kandidaten mogen zich pitchen voor een jury van formaat, krijgen inspirerende presentaties en maken kennis met de SX Open-bewoners.

Wil je meedoen aan de SX Stimuleringsprijs op donderdag 3 oktober 2019? Meld je dan voor zondag 15 september, einde dag, aan via info@sx-eindhoven.nl. Deelname is gratis.

Het volledige programma van de avond wordt te zijner tijd gedeeld.