'Vrijdagavond' als thema van nieuwe wedstrijdbal Keuken Kampioen Divisie

De Keuken Kampioen Divisie en Derbystar presenteren samen vol trots het design van de nieuwe wedstrijdbal voor het seizoen 2023/2024. De bal staat volgend seizoen symbool voor de vrijdagavond, die opgeëist wordt door de meest spannende voetbalcompetitie: de Keuken Kampioen Divisie!

Iedereen die voetbalgek is en graag het weekend aftrapt met een lekker potje voetbal, kijkt wekelijks uit naar de vrijdagavond. Na een drukke werk- of schoolweek trekken jong en oud naar het stadion om te genieten van een heerlijke voetbalavond. Spanning, strijd en spektakel zijn gegarandeerd, waardoor een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie nooit teleurstelt.

Stadionsfeer

Op deze nieuwe bal zijn een aantal typerende beelden uit de Keuken Kampioen Divisie vastgelegd. Uiteraard hebben de fans een prominente plek gekregen op de bal, want zonder supporters zou er geen voetbal zijn. En aangezien menig duel zich afspeelt tijdens een ondergaande zon, is de bal voorzien van een herkenbare oranje accentkleur.

Twintig jaar derbysfeer

Ook het unieke Keuken Kampioen Divisie-schild mag natuurlijk niet in het design ontbreken. De bronzen- en gouden schilden zijn bijzondere prijzen die clubs, spelers en trainers kunnen winnen op basis van stemmen van supporters. Het getal twintig, wat op het schild afgebeeld staat, is een verwijzing naar de twintigste wedstrijdbal van Derbystar in de Eerste Divisie. De Keuken Kampioen Divisie en Derbystar kijken weer terug op een fijne samenwerking in de totstandkoming van deze jubileumeditie. Het is een exemplaar waar spelers en supporters trots op mogen zijn!