Heineken, KPN, Philips, SAP en Shell sponsoren Invictus Games Den Haag 2020

De Invictus Games Den Haag 2020 heeft vijf nieuwe grote partners gepresenteerd. Heineken, KPN, Philips, SAP en Shell zijn recent ‘Official Supporter’ geworden van het sportevenement, dat gehouden wordt van 9-16 mei 2020.

De steun van deze vijf bedrijven voor de Invictus Games Den Haag 2020 is van groot belang voor het succes van dit sportevenement, aldus voorzitter van het organisatiecomité Mart de Kruif: “Verbinden, verbeteren, verduurzamen en samen beleven zijn de beloftes van deze partners die naadloos aansluiten bij de Invictus Games. We willen een perfect evenement neerzetten voor de 500 deelnemers, maar ook voor de in totaal 1.000 vrienden en of familieleden, die de deelnemer op kosten van de organisatie mag meenemen. De steun van deze partners is daarin onbetaalbaar."

"De deelnemers laten ons zien dat de kracht van de menselijke geest onverslaanbaar is. Omdat we samen hetzelfde doel nastreven, kunnen wij onze krachten bundelen en zoveel mogelijk mensen helpen en bereiken.”

Energietransitie met Shell

SAP Nederland heeft onder meer een app gemaakt, die bij het evenement wordt gebruikt. "Om begrip en respect voor gewonde Veteranen te bevorderen is het essentieel om te begrijpen hoe we mensen dichter bij elkaar kunnen brengen", zegt Rinse Tamsma, Managing Director SAP Nederland. "De Invictus Games Den Haag 2020 en SAP delen deze doelstelling. Daarom dragen we graag bij aan de realisatie daarvan.”

"De registratie-app die SAP heeft gebouwd, speelt een grote rol in de ondersteuning van de organisatie bij de communicatie met de deelnemers", zegt De Kruif, voorzitter van het organisatiecomité. "Tijdens de Invictus Games in Den Haag, maar ook voor het gebruik in toekomstige edities van het evenement."

Shell zorgt voor de duurzame bij de Invictus Games Den Haag 2020. Marjan van Loon, president-directeur Shell Nederland: “Het evenement zal geheel in Nederland opgewekte duurzame stroom gebruiken. Daarnaast worden grote batterijen ingezet en zullen de generatoren voor piek- en backupstroom draaien op 100% biobrandstof. Net zoals samenwerking van groot belang is in de sport, is dit ook in de energietransitie de sleutel tot succes."

De Invictus Games gebruikt de kracht van sport om herstel te stimuleren en revalidatie te ondersteunen voor fysiek en mentaal gewonde militairen. Tevens genereren de Games een breder begrip en respect voor diegenen die hun land dienen of gediend hebben.

Headerfoto: Wikimedia (CC 1.0 / Defensie)