Inschrijving van je beste sponsorcase(s) voor SponsorRingen 2022 geopend

Team Jumbo-Visma en Swapfiets, NS en Alzheimer Nederland en de Rabobank met de KNHB: drie samenwerkingen tussen grote namen die prijzen in de wacht sleepten bij de SponsorRingen-editie van 2021. Wie mogen zich in 2022 in het rijtje met beste sponsorcases scharen? Sinds 1 november is de inschrijving voor SponsorRingen editie 2022 geopend!

Al bijna 25 jaar lang worden de prijzen toegekend aan de beste sponsorcases van Nederland. De uitreiking vormt een erkenning voor geslaagde sponsoring in de categorieën Media, Maatschappij, Cultuur & Entertainment of Sport. Daarnaast wordt nog onderscheid gemaakt tussen de specialismen Creativiteit, Innovatie, PR-inhaker, Businesscase en Sponsorplatform. Je kunt een sponsorcase uit de periode van 1 november 2021 tot 1 november 2022 indienen voor één categorie, voor één categorie plus één specialisme, of voor één of twee specialismen.

Wil je met jouw sponsorcase in de spotlight staan? En ben je benieuwd hoe de collega’s in het werkveld jouw case beoordelen? Bekijk dan de omschrijvingen van de diverse categorieën en doe een gooi naar zo’n prachtige ring. Je kunt hier het inschrijfformulier invullen. Heb je dit jaar geen sponsorcase om in te zenden, maar wil je wel betrokken zijn bij de SponsorRingen? In dat geval kun je Vriend worden en genieten van extra activiteiten en een gegarandeerde tafel bij de Awardshow.