Voor in de agenda: SponsorLive is terug op 17 november!

SponsorLive is dé bijeenkomst van de European Sponsorship Association (ESA), een evenement dat je als sponsorprofessional in Europa niet aan je voorbij kunt laten gaan. Dit jaar wordt het op donderdag 17 november georganiseerd in de Docks Dome in Brussel.

Bij SponsorLive komen sprekers uit heel Europa. In eerdere edities waren vertegenwoordigers van de UEFA, BNP Paribas, Facebook, Mastercard, Heineken, AB InBev, Rabobank, KPN, Lidl, Tour de France, McLaren, Bridgestone en het IOC al aan het woord en ook voor 17 november zijn de eerste sprekers inmiddels aangekondigd: Stuart Wareman en Hege Irene Asplund.

Wareman is vicepresident Experiences, Events & Sponsorship bij Accor, het bedrijf dat sponsor is van Paris Saint-Germain, van de Olympische en Paralympische Spelen van 2024 in Parijs en van de Rugby World Cup 2023 in Frankrijk. Asplund is verantwoordelijk voor de culturele en sociale sponsoring bij OBOS, de grootste vastgoedontwikkelaar in Scandinavië, en won in 2022 al zowel de ESA Best Music-award als de ESA Arts & Culture-award. De overige sprekers zullen binnenkort worden aangekondigd.

SponsorLive is een unieke kans om te netwerken, de beste praktijkvoorbeelden uit de sponsorwereld te horen en ervaringen te delen. ‘s Avonds volgt de uitreiking van de Belgian Sponsorship Awards. Ben jij er ook bij op 17 november? Boek nu je Early Bird tickets op www.sponsorlive.be!