Sponsorreport Esports Roadtrip: ga naar het ESL One Cologne evenement

Esports is één van de grootste en snelste ontwikkelingen in de sport- en marketingwereld. Steeds meer merken willen geassocieerd worden met esports. Voor bedrijven, marketingbureaus en eventorganisatoren liggen er momenteel grote kansen. Op zaterdag 9 en zondag 10 juli organiseert Sponsorreport daarom een Sponsorreport Esports Roadtrip naar het grote ESL One Cologne evenement in de Lanxess Arena in Keulen.

Gamevideo’s waren al even populair als muziekvideo’s op Youtube maar nu elke gamer zijn game live kan streamen naar een wereldwijd publiek wordt de tijd besteed aan traditionele media versneld teruggedrongen, met name onder het jongere publiek. Dit biedt uitdagingen en nieuwe kansen voor traditionele media en merken.

Peter Warman, CEO van het Nederlandse Newzoo dat wereldwijd marktleider is in esports intelligence, deelde tijdens het Sponsorreport Jaarcongres al enkele cijfers over epsorts en besprak de bredere trends. De groei van esports is volgens Warman nog lang niet ten einde. In 2019 zullen er naar verwachting maar liefst 180 miljoen mensen regelmatig naar esports-evenementen kijken en de inkomsten uit onder meer tv-rechten, tickets en merchandise komen zeer waarschijnlijk boven de 1 miljard dollar uit.

Een van de evenementen die goed aantoont hoe groot esports momenteel al is, is de ESL One Cologne en daarom organiseert Sponsorreport een Esports roadtrip.

Beleef live de dynamische wereld van esports tijdens één van de grootste esports evenementen van Europa in een uitverkocht stadion met de beste esports teams ter wereld en $1 miljoen aan prijzengeld. Wat weet jij eigenlijk van de esport economy? Wat zijn de kenmerken van competitive gaming? Wat zijn de facts & figures van het explosief groeiende publiek? En welke enorme geldstromen gaan er in esports om?

Sponsorreport geeft je de unieke kans om alle ins & outs te horen van de direct bij esports betrokken nationale en internationale partijen zoals ESL, Newzoo, Twitch, Logitech en PaySafe. In samenwerking met ESL biedt Sponsorreport je:

•             VIP toegang tot het evenement
•             Presentaties over esports door o.a. ESL, NewZoo, Twitch, Logitech, PaySafe
•             Exclusieve kijk achter de schermen
•             Eigen skybox met catering gedurende de dag
•             Overnachting in luxe hotel nabij de Lanxess Arena
•             Diner zaterdag / lunch zondag
•             Vervoer naar en van Keulen per touringcar

Mis deze kans om alles te weten komen over esports niet en schrijf je hier direct in. Er is een beperkt aantal plaatsen.

ESL One Cologne

ESL One Cologne is een driedaags evenement rond het WK 2016 van het populaire spel Counter-Strike. Miljoenen fans van over de hele wereld reizen naar Keulen of kijken online mee om hun favoriete teams in actie te zien. Er is een prijzengeld van $1 miljoen en kaarten zijn op dit moment al bijna uitverkocht.

Maak gebruik van de vroegboekkorting!

De Sponsorreport Esports Roadtrip vertrekt op zaterdagochtend 9 juli vanuit Hotel Bilderberg Hoevelaken. Je kunt je auto daar laten staan. Zondagmiddag 10 juli zijn we terug in Nederland en sluiten we af met een lunch in Hotel Bilderberg. De kosten voor deze Sponsorreport Esports Roadtrip bedragen € 595,- (incl. btw) voor abonnees van Sponsorreport en € 745,- (incl. btw) voor niet-abonnees. De vroegboekkorting geldt tot 16 juni 2016.

Kijk op de website van Sponsorreport voor meer informatie over de roadtrip.