2016 het jaar van de waarheid? Kom naar het Sport & Media Nieuwjaarsdiner!

Ben jij op maandag 11 januari 2016 bij het Sport & Media Nieuwjaarsdiner aanwezig? Samen met de Stichting Nederlandse Sport Pers (NSP) ruimen we dan een moment in voor bezinning! 2016 is namelijk het jaar van de waarheid. Topsporters, sportbonden, sportfederaties, sponsors en media zijn al volop bezig met de voorbereiding op de Olympische Spelen in Rio. Maar welke voorbereidingen worden er getroffen door prominenten uit de mediasector, sportmarketingbranche en andere gelieerde branches? Wat zijn de ambities? Onder meer Jan de Jong (NOS), Will Moerer (Sport1), Willem Vissers (De Volkskrant), Mark Versteegen (KPN), Jaap Stalenburg (Mediastrateeg) en Marcel Beerthuizen (Bigplans) delen hun mening!


Voor slechts € 79,95 (incl. diner & drankjes, excl. BTW) ben je er bij! Meld je hier aan (klik hier).


Wie volgt Arjen Robben op bij de NSP Sportpersoonlijkheidsprijs? 

Het diner biedt een mooie terugblik op het boeiende sportjaar 2015 en vooral ook een vooruitblik op het Olympisch jaar! Daarnaast wordt de inhoudelijke sessie afgewisseld met de uitreiking van enkele mooie prijzen. Blikvinger is de NSP Sportpersoonlijkheidsprijs, welke vorig jaar door Arjen Robben in ontvangst werd genomen. Ook is er de bekendmaking van de NSP Sportfoto van het Jaar, NSP Sportjournalist van het jaar en het NSP Sportevenement van het Jaar. Nieuw dit jaar is de SPORTNEXT Prijs voor Sportjournalistiek Talent van het Jaar.

Prominente sprekers

Het programma kent prominente sprekers die hun ambities voor het komende jaar ontvouwen. Waar gaat het heen met de televisiewereld? Wat doen de geschreven media in 2016? En hoe denken kabelexploitanten, marketeers en andere betrokkenen over de relaties tussen sport en media? Onder meer Gio Lippens (Voorzitter Nederlandse Sport Pers), Jan de Jong (Directeur NOS), Will Moerer (Directeur Sport1), Willem Vissers (Chef sport De Volkskrant), Christiaan Ruesink (Hoofdredacteur Algemeen Dagblad), Jaap de Groot (Chef Telesport), Robert van den Ham (Uitgever Voetbal International), Jan Dijkgraaf (Columnist), Mark Versteegen (Directeur sponsoring KPN), Jaap Stalenburg (Mediastrateeg / Columnist Helden & SportNEXT / Mediastrateeg), Peter Sprenger (Techonomy / Columnist SportNEXT / Directeur Sportscloud) en Marcel Beerthuizen (Sportmarketeer BigPlans) delen hun mening.

Ben jij er ook bij?

Voor slechts € 79,95 (incl. diner & drankjes, excl. BTW) ben je bij de Sport & Media Nieuwjaarsdiner aanwezig! Niet alleen een mooi moment om het jaar te starten met al je vakcollega's, maar ook om inspiratie op te doen, inhoudelijk bijgepraat te worden over de laatste ontwikkelingen en te netwerken met prominenten uit de sportmarketing- en sportmediasector! Kunnen we op jouw deelname rekenen? Meld je dan hier aan! Het Sport & Media Nieuwjaarsdiner vindt in Rotterdam plaats.