6 opvallende video’s: wat zou jij doen als je oog in oog staat met jouw sportheld?

Terwijl Gatorade de laatste weken in Europa vooral zijn energie in het voetbal lijkt te steken, heeft het sportdrankmerk in de Verenigde Staten een grote nieuwe campagne gelanceerd. Niet gefocust op één sport en/of sporter, maar met de grootste ambassadeurs die het onder contract heeft staan. In een reeks video's schets Gatorade telkens op een ludieke wijze wat er zou gebeuren als een fan oog-in-oog met zijn favoriete sporter zou komen te staan. Wat zou jij doen als je een basketbal in handen had en Dwayne Wade stond tegenover je? Of op het tennisveld staat met degrote Serena Williams tegenover je? Of tegenover Peyton Manning (NFL), Bryce Harper (MLB) of Jimmy Johnson (NASCAR)? 

Het is onderdeel van de campagne We love Sweat wat Gatorade een aantal weken geleden lanceerde. Gatorade salutes sweat. Not just any kind of sweat. The kind that makes us stronger. The kind praised by Michael Jordan himself.” In een commercial dat landelijk in Amerika werd uitgezonden, is te zien hoe meerdere toppers zich in het zweet werken om te presteren. Gatorade deed het niet alleen om een leuk filmpje te lanceren, waarin duidelijk naar voren komt dat Gatorade de beste dorstlesser” is. Het is namelijk ook gekoppeld aan de campagne Sweat With The Best wat gelijktijdig in de retailmarkt is gelanceerd. Onder elke dop staat een code, waarmee klanten kans maken op een meeting  met zijn/haar favoriete sportheld. Niet alleen uit de Amerikaanse sporten, maar ook met hockeyer's, voetbalclubs (Arsenal FC), skaters, Lacrosse-spelers etc. 

Om de actie te promoten heeft Gatorade deze week een vijftal ludieke video's gelanceerd, waarin het scenario nog eens wordt geschets. Wat zou jij doen als je oog in oog komt te staan met jouw sportheld?