Seppworks wordt onderdeel van Golazo

Seppworks, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het creëren en organiseren van inspirerende vitaliteitsprogramma’s, wordt onderdeel van Golazo Groep. De activiteiten van Seppworks sluiten naadloos aan bij de welzijnsprogramma’s die Golazo Groep nu al bij bedrijven aanbiedt.

"Medewerkers in beweging krijgen en houden is wat we het liefste doen. Daarin zitten we helemaal op de lijn van Golazo”, zegt Niek Reijmer, directeur Seppworks. “We zijn erg blij en trots dat een dergelijke grote speler op de sport- en gezondheidsmarkt zijn oog op ons heeft laten vallen. We blijven onafhankelijk opereren, onder onze naam en met het huidige team. Maar we genieten mee van de voordelen en synergie die door de overname ontstaan. Zo realiseren we de groei die ik voor ogen heb en helpen we Golazo verder groeien op de Nederlandse markt met een onze welzijnsaanpak voor bedrijven."

Gelukkig gezond

Golazo Groep is een Europees sportbedrijf - in Nederland onder meer bekend van de NN Marathon Rotterdam – met als primaire doel om mensen gezonder en gelukkiger te maken. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling en organisatie van sportevenementen en vitaliteitsprogramma’s, sportmarketing en -media. In Nederland werken ongeveer 100 medewerkers voor Golazo, verdeeld over vier onderdelen: Golazo Sports (Rotterdam), Triple Double (Eindhoven), Arko Sports Media (Nieuwegein) en Peak 4 (Amsterdam).

Bob Verbeeck, CEO van Golazo Groep: “Naast mensen individueel op weg helpen naar een gezonder en gelukkiger leven, met evenementen en apps, zet Golazo al jaren in op bedrijven en hun medewerkers. Met Energy Lab en Better Minds at Work in België en Peak 4 in Nederland, begeleiden we nu al vele duizenden medewerkers van grote en kleinere bedrijven in hun fysiek, mentaal en sociaal welzijn. Seppworks levert op dat vlak al jaren goed werk en helpt ons een flinke stap vooruit om ons aanbod op de Nederlandse markt te versterken.”