Esports Summer College: ontdek de kansen van esports & gaming

Nooit eerder waren er zoveel online interacties als in deze tijd. Esports & gaming is een antwoord gebleken op de constante drang naar competitie, uitdagingen en het samenkomen van mensen. Juist in deze tijd biedt esports & gaming kansen voor merken en het gemeentelijk domein. Welke kansen dit precies zijn, hoor je tijdens de gratis Esports Summer College op 27 mei.

Het coronavirus heeft voor een groeiende interesse in esports & gaming gezorgd; een markt die de laatste jaren sowieso al enorm snel groeit. Gamedistributieplatform Steam heeft de afgelopen maanden diverse records gebroken, het spel Animal Crossing is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen en Call of Duty: Warzone wist in iets meer dan een maand tijd een recordaantal van 60 miljoen spelers te halen.

Invloed esports & gaming stijgt

Om in te spelen op de nieuwe vorm van behoeftes organiseren EsportsX en RTM Games Week in samenwerking met ESL, Rotterdam Ahoy, SportsCloud, Dreamhack en Arko Sports Media op woensdag 27 mei een gratis educatief programma. Tijdens een live uitzending nemen ervaringsdeskundigen van onder meer Twitter, Ahoy, ESL, de Politie en SportsCloud je mee in de mogelijkheden van esports & gaming. Leer waarom esports & gaming juist in deze tijden accelereren, verbinden en een enorme kansen bieden voor merken en het gemeentelijke domein.

“Iedere professional ziet en merkt dat de invloed van esports & gaming alleen maar stijgt. Juist in deze tijd is dat alleen maar groter geworden door de constante drang van mensen naar verbinding, competitie en uitdaging. Esports & gaming blijkt gewoon hét antwoord op de veranderde behoefte”, zegt Robin Sweegers van EsportsX.

“De Esports Summer College is een unieke mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met een nieuw veld aan mogelijkheden voor jouw merk of in het gemeentelijk domein. Begrijp de digitale generatie, doe ideeën op en weet hoe je ze daarna kunt toepassen. Met dit online evenement bereid je je bovendien optimaal voor op de EsportsX conference tijdens Dreamhack Rotterdam 2020.”

Schrijf je in!

Deelname aan de Esports Summer College is gratis. Via onderstaande button kun je je inschrijven en zo alles te weten te komen over de mogelijkheden van esports & gaming.