Daikin lanceert kerstcampagne met Wennemars, Ritsma en Rijpma-de Jong

Daikin, voor het vijfde seizoen hoofdsponsor van de KNSB, lanceert een kerstcampagne waarmee fans een tweepersoonsovernachting in Thialf kunnen winnen tijdens het NK Allround & Sprint op 27 en 28 december. In de campagnevideo is opnieuw een glansrol weggelegd voor schaatsiconen Erben Wennemars, Rintje Ritsma en Antoinette Rijpma-de Jong.

In de video zien we hoe Wennemars en Rijpma-de Jong zich in Thialf afzonderlijk van elkaar klaarmaken voor het kerstdiner. Strak in het kerstpak trekt Wennemars zijn strikje nog eens recht en klopt hij aan bij de dameskleedkamer. Hij verwacht Rijpma-de Jong op te halen, maar tot zijn vrolijke verrassing opent bondscoach Ritsma de deur. Vervolgens gaan ze met zijn drieën al klunend richting het diner.

House of Sports en Ten Content Agency

De slapen in Thialf-campagne van Daikin is gecreëerd en geproduceerd door sportmarketingbureau House of Sports, in samenwerking met Ten Content Agency. Wil jij ook kans maken op deze unieke overnachting in hét schaatsstadion van Nederland? Ga dan naar www.daikin.nl/slapeninthialf.