Feyenoord vindt in Droomparken nieuwe hoofdsponsor

Feyenoord speelt de komende twee seizoenen met Droomparken op het shirt. Doordat Qurrent met ingang van het nieuwe seizoen niet meer op de shirts van Feyenoord zal komen te staan, ontstond de ruimte om uit te kijken naar een nieuwe hoofdpartnerovereenkomst. Deze is nu dus met Droomparken gesloten.

De club en de nieuwe hoofdpartner maken, zoals gebruikelijk is, niet bekend welke bedragen met de overeenkomst zijn gemoeid. Commercieel Directeur Mark Koevermans laat wel weten, dat er voor Feyenoord opnieuw sprake is van een verbetering ten opzichte van de huidige hoofdpartnerovereenkomst omdat het meer is dan shirtsponsoring, maar er ook gezamenlijke activiteiten zullen worden ontplooid waaronder aanbiedingen voor de supporters.

Volgens De Telegraaf heeft Droomparken zich voor twee seizoenen verbonden aan Feyenoord en betaalt het jaarlijks zes miljoen euro.

Passende mentaliteit

Mark Koevermans: "Droomparken is in haar tak van sport al een belangrijke en snel groeiende speler. Door een partnership met Feyenoord aan te gaan wil het bedrijf haar landelijke naamsbekendheid en ambities verder vorm geven. In de gesprekken kregen we al snel het gevoel dat de mensen achter Droomparken ook qua mentaliteit goed bij Feyenoord passen. Droomparken houdt van aanpakken en wil graag scoren bij haar gasten door hen een geweldige vakantiebelevenis te bieden."

"Behalve het geld dat met de overeenkomst is gemoeid, zien we ook veel kansen om de komende twee jaar hun vakantieparken in te zetten om hele leuke dingen te doen voor bijvoorbeeld de jeugdelftallen en zeker ook voor de supporters."

Versnelde en verhoogde landelijke naamsbekendheid

Andries Bruil, namens de directie van Droomparken, sluit zich hierbij aan. "Wij hebben het afgelopen jaar goede ervaringen opgedaan als hoofdsponsor van Vitesse. Onze naamsbekendheid is hierdoor flink vergroot en met name bij de fans van Vitesse. Onze ambitie is echter om voor een versnelde en verhoogde landelijke naamsbekendheid te gaan en zo meer gasten te mogen ontvangen op onze parken. De kans deed zich nu voor om dat via Feyenoord waar te maken, een geweldige topclub met een lange traditie. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met de club en haar legioen."

Vitesse

Droomparken, dat beschikt over 14 vakantieparken in Nederland met luxe woningen die beschikbaar zijn voor zowel verkoop als verhuur, blijft voor de rest van het seizoen hoofdsponsor van Vitesse. Na dit seizoen zal Droomparken op een ander niveau met Vitesse blijven samenwerken.