Inschrijving voor de SponsorRingen geopend vanaf 13 november

Met ieder drie SponsorRingen waren Ajax en ING in 2022 de grote winnaars bij de uitreiking van de SponsorRingen. ABN AMRO en VriendenLoterij wonnen twee keer goud. Wie mogen zich in 2023 in het rijtje met beste sponsorcases scharen? Vanaf 13 november is de inschrijving voor SponsorRingen editie 2023 geopend!

De uitreiking van de SponsorRingen vormt een erkenning voor geslaagde sponsoring in de categorieën Branded Content & Media Partnerships, Maatschappij, Cultuur, Entertainment of Sport en ten opzichte van de voorgaande jaren kun je nu ook iemand nomineren voor Talent van het Jaar. Je kunt een sponsorcase ook inzenden voor een categorie waarbij het gaat om ‘het beste gebruik van’. Het gaat hierbij om het beste gebruik van Content, Creativiteit, Data & Insights in een sponsorship of ROI/Business case van een sponsorship.

Heb jij in 2023 een mooie sponsorcase gerealiseerd? Of werkt er binnen jouw organisatie een absoluut talent op het gebied van sponsoring? Bekijk dan de omschrijvingen van de diverse categorieën en doe via het inschrijfformulier een gooi naar zo’n prachtige ring. Je mag een sponsorcase uit het hele kalenderjaar 2023 inzenden (voorheen liep die periode van november tot november) en kunt het formulier nog invullen tot 24 januari 2024. In het uitgebreide juryreglement staat informatie over de hele procedure en juryvoorzitter Saskia Vernooij heeft nog een video met tips opgenomen.

Heb je dit jaar geen sponsorcase om in te zenden, maar wil je wel betrokken zijn bij de SponsorRingen? In dat geval kun je Vriend worden en genieten van extra activiteiten en een gegarandeerde tafel bij de Awardshow.