Kiki Bertens start samenwerking met Peugeot

Kiki Bertens heeft in Peugeot Nederland een nieuwe sponsor gevonden. Nederlands beste tennisster gaat deel uitmaken van het in 2018 gelanceerde Peugeot NextGen Lions tennisprogramma. De samenwerking gaat van start tijdens de WTA Finals.

Het NextGen Lions tennisprogramma van Peugeot Nederland ondersteunt een nieuwe generatie tennistalenten, die veel hobbels vindt op de weg naar de top. De 27-jarige Bertens gaat samen met Peugeot aanstormend talent inspireren en motiveren om de volgende stap te zetten in hun ontwikkeling. Iedere jonge tennisser droomt ervan dezelfde successen als haar te kunnen behalen.

Naast de ervaren Robin Haase (32) zullen ook de huidige NextGenLions Tallon Griekspoor (23), Botic van de Zandschulp (24), Tim van Rijthoven (22) en Ryan Nijboer (20) zich aan de mentaliteit van Bertens kunnen optrekken.

'Inspiratiebron voor jeugd'

Kiki Bertens: "Het plan van Peugeot spreekt me enorm aan. Ik weet hoe moeilijk het is om de top te halen en wat je er allemaal voor over moet hebben. Toen ik jonger was wist ik niet dat ik zo ver zou kunnen komen. Door nooit op te geven en dag in dag uit keihard te werken ben ik in staat geweest om mijn dromen te verwezenlijken. Ik hoop een inspiratiebron te zijn voor de jeugd om ook te gaan tennissen. Daarom ben ik blij met Peugeot als partner."

"Ik vind het leuk dat ik vanuit het NextGen Lions programma mijn steentje ga bijdragen aan de ontwikkeling van nieuw Nederlands tennistalent.”

Leeuwenfamilie

Bertens klom de afgelopen jaren gestaag op de wereldranglijst en stond na haar winst bij het WTA-toernooi van Madrid in mei van dit jaar zelfs op de 4e plek, waarmee ze de hoogst genoteerde Nederlandse tennisster ooit werd.

Ellis Blasé, Manager PR & Sponsoring Peugeot Nederland: "Met Kiki aan boord kunnen wij het NextGen Lions programma verder uitbreiden en nog nadrukkelijker de nieuwe generatie tennissers en tennissters stimuleren. Ze is een geweldig voorbeeld van hoe je de absolute wereldtop kunt bereiken. Door elke dag opnieuw de strijd aan te gaan, offers te brengen en altijd te blijven doorzetten. Wie anders dan Kiki kan jong talent overtuigen dat ze met de juiste motivatie, mentaliteit en inspiratie hun dromen kunnen najagen. We zijn er dan ook trots op dat Kiki zich bij de leeuwenfamilie aansluit. We hopen dat veel jonge tennissers zich door haar laten inspireren en willen bereiken wat Kiki bereikt."

Tijdens de WTA Finals in het Chineese Shenzhen is de samenwerking met Bertens direct zichtbaar.

Headerfoto: LivePhotoSport.it / Shutterstock.com