Nederlandse Loterij langer partner van TeamNL

De Nederlandse Loterij heeft het contract met TeamNL tot en met 2020 verlengd. Nederlandse Loterij wordt ook shirtsponsor bij de nationale handbaldames en -herenteams.

Met de contractverlenging verbindt Nederlandse Loterij zich met de 850 beste topsporters die uitkomen voor Nederland en 28 sportbonden die marketingpartner zijn van TeamNL.

Arno de Jong, marketingdirecteur van Nederlandse Loterij, over het partnership: "Als Nederlandse Loterij zijn wij er voor de maatschappij. Wij staan voor een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Sport en TeamNL hebben daar een grote rol in. Met dit partnership versterken wij onze verbinding met sport en de maatschappij."

Shirtsponsor bij TeamNL handbaldames en –heren

Nieuw is dat Nederlandse Loterij op het shirt komt van de handbaldames en -heren. De Nederlandse Loterij is in die hoedanigheid al zichtbaar bij TeamNL wielrennen, atletiek en zwemmen. Maar de betrokkenheid van de Nederlandse Loterij gaat verder. Bij deze vier sporten zet zij ook activaties op om de sporten te versterken.

Sjors Röttger, directeur Nederlands Handbalverbond is trots op de Nederlandse Loterij. “Het zegt wel wat over de kracht van tophandbal dat Nederlandse Loterij shirtsponsor wordt van onze nationale teams dames en heren. Wij vinden het een groot compliment.”

Nederlandse Loterij verbond zich vlak voor het EK handbal al tijdelijk als shirtsponsor aan de handbalsters.

43 miljoen euro

Onlangs werd nog bekendgemaakt dat de Nederlandse sport ruim 43 miljoen euro ontvangt van Nederlandse Loterij.

Headerfoto: Twitter@NLLoterij