Unibet steekt 50 Nederlandse amateurteams in nieuw tenue

Unibet wordt sponsor van het Nederlandse amateurvoetbal. Met de campagne ‘Unibet. Jouw Teamsponsor’ gaat de aanbieder van online sportweddenschappen Nederlandse amateurverenigingen helpen bij hun professionaliteit en uitstraling.

Unibet wil met deze campagne haar passie laten zien voor de amateursport en met name voetbal. "De liefde voor ’het spelletje’ gaat verder dan de clubs waar betaald voetbal wordt gespeeld", zegt Unibet in het persbericht. "Want amateurverenigingen vormen overal in Nederland het hart van het voetbal. Daar zetten de nieuwe Frenkies en Virgils hun eerste stappen op het groene gras."

Betrokkenheid bij amateursport

Nederland kent zo’n 3.000 verenigingen met ruim 21.000 seniorenteams. Maar lang niet al die ploegen hebben eigen tenues. Of de clubkleding is oud en versleten. Unibet geeft Nederlandse amateurteams een steuntje in de rug door met 'Unibet. Jouw Teamsponsor' 50 teams in het nieuw te steken. Want, zoals het bedrijf zelf zegt, ‘met mooie tenues, goeie ballen en een strakke warming-up, sta je vaak al met 1-0 voor.’

De komende jaren heeft Unibet de ambitie om deze campagne groter te maken en in de toekomst ook uit te rollen naar andere teamsporten. Op deze manier laat Unibet haar betrokkenheid en inzet zien bij amateursport in Nederland.

Unibet werd onlangs ook al gepresenteerd als nieuwe partner van Ajax.